ANTALYA / KEPEZ - Altınova Ortaokulu

Müdürün Mesajı

Sevgili öğrenci arkadaşım,

Eğitiminin bir sonraki aşamasında sana katılmayı sabırsızlıkla bekleyen güçlü bir eğitimci ekibimiz var. Altınova Ortaokulu, öğrenci, öğretmen, personel ve aileler arasındaki güçlü ortaklıklara inanan ve motivasyonunu bu güçten alan canlı bir eğitim topluluğudur. Olağanüstü akademik sonuçlarımız var diyemem belki ama gurur duyduğumuz çok etkinliğimizin olacağını bilmeni isterim. Öğrencilerimizin hepsini eğitimlere katılmaya teşvik ediyoruz. Eğer bu okulda eğitim görmeye başlarsan şunları sakın aklından çıkarma:

Sorular sor,

Eğitiminin her alanında yalnızca en iyiyi kabul etme konusunda bize meydan oku,

Altınova Ortaokulu’nda sunulan birçok fırsattan yararlan.

Kuracağımız İşbirliği Eylem Takımı ile anne ve babanın ortaokul hayatın boyunca seni desteklemeye devam etmelerini sağlayacağız. Birlikte çalıştığımız zaman en iyi öğrenci başarısına ulaşacaksın, hiç şüphen olmasın.

Harika bir yıl geçirin. Yardıma ihtiyacınız olursa lütfen benimle iletişime geçin.

Özkan VURAL

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 15:14 - Görüntülenme: 43