ANTALYA / KEPEZ - Altınova Ortaokulu

Özkan VURAL - Okul Müdürü

1983 yılında Antalya’da doğdu.
İlkokul’u Yağ Sanayii İlkokulu’nda,ortaokulu Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda ve liseyi Çağlayan Lisesi’nde tamamladı.
Gaziantep Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden 2005 yılında mezun oldu.Akdeniz Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi,Denetimi,Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yapmaktadır.
2007-2011 yılları arasında Muş’un Varto ilçesinde yer alan İmam Hatip Lisesi’nde göreve başladı ve doğu hizmetini tamamladıktan sonra 2011-2014 yılları arasında Burdur’un Karamanlı ilçesinde Nimet Güvener İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu’nda görev aldı.2014 yazında Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Kızılcadağ Ortaokulu’na atandıktan sonra 2015 yılı Ocak ayında Döşemealtı ilçesi Kovanlık Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı.2018 yılına kadar bu görevi yürüttükten sonra 2018 yılı Ağustos ayında aynı okula Okul Müdürü olarak atandı.2018-2023 yılları arasında sürdürdüğü müdürlük görevinden sonra Yönetici Atama takvimi kapsamında 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle okulumuza Okul Müdürü olarak atandı.