ANTALYA / KEPEZ - Altınova Ortaokulu

Altınova Ortaokulu

Altınova Düden M. Antalya C. No169 Kepez/Antalya
Vizyon
Biz Altınova Ortaokulu olarak; öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak; bireysel farklılıklara saygı duyup, bu farklılıkları zenginlik olarak algılayabilmelerini sağlayabilmek; Atatürkçülüğü iyi anlatmak; bilgili, becerikli ve özgüvenini kazanmış bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak; okulumuzdaki herkesin bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren itici güç olmalarını sağlamak; okulumuzda bir atılım gerçekleştirerek okulun ve çevresinin gelişmesini sağlamak; öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi, velilerimizi ve personelimizi çağın gereklerine hazırlamak için VARIZ .
Misyon
08.40-15.00